THE SIGNATURE COLLECTION

 300,00

380 gr, 800 gr, 1500 gr, 500 ml, 100 ml

GEURNOTEN kaarsen
CISTUSROOS – AMBER – OUDH – VANILLE

GEURBELEVING AMBER & OUDH
De rijke geur opent met een sensuele mix van amber en musk. Oudh, cedarwood en incense voegen een diepe, houtachtige warmte toe aan de sfeer. Subtiele tonen van vanille zorgen voor een zachte zoetheid, die perfect in balans is met de roosachtige frisheid van cistus.

GEURNOTEN diffuser STICKS  AME marocaine

AMBER– CEDARWOOD– KRUIDNAGEL– BENZOË

GEURBELEVING DIFFUSER STICKS ame marocaine

De rijke geur opent met de warme, gouden tonen van amber. Cedarwood uit de Marokkaanse Atlas gebergte voegt een aardse, houtachtige diepte toe. De kruidige, licht pittige geur van kruidnagel brengt een vleugje warmte en kruidigheid, die perfect wordt aangevuld door de zachte, balsemachtige zoetheid van benzoë.

Pre order nu

De producten worden in oktober bezorgd. 

Beschrijving

Ontdek de ultieme luxe voor je huis met de Signature Suite Collection. Deze exclusieve set biedt niet alleen kaarsen van topkwaliteit in drie indrukwekkende formaten—380 gram, 800 gram, en 1500 gram—maar ook een elegante diffuser van 500 ml om je leefruimte continu te verrijken met verfijnde geuren.

Onze kaarsen en diffuser zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen die zorgen voor een langdurige geurbeleving. Elk item in deze collectie is ontworpen om warmte, stijl en een serene sfeer in elke ruimte te brengen.
380 gram kaars: Perfect voor kleinere ruimtes of als subtiele geurtoevoeging. Dit formaat past ideaal in je slaapkamer, badkamer of intieme zithoekjes.
800 gram kaars: Voor een intensere geur en langere brandtijd. Deze kaars is geschikt voor grotere ruimtes zoals de woonkamer of eetkamer, en biedt een rijke, luxueuze ambiance.
1500 gram kaars: De ultieme kaars voor een statement in huis. Met een uitzonderlijk lange brandtijd en een betoverende geur vult deze kaars grote ruimtes met een verfijnde en warme sfeer, ideaal voor speciale gelegenheden.
500 ml diffuser: Geniet van een continue, subtiele geur in je huis met onze stijlvolle diffuser. Met een inhoud van 500 ml biedt deze diffuser langdurige geurverspreiding, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een open vlam. Perfect voor elke ruimte waar je een blijvende, maar niet overheersende geur wilt hebben.

De Signature Suite Collection is meer dan alleen een geurset—het is een stijlvolle toevoeging aan je interieur, een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Of je nu jezelf wilt verwennen of op zoek bent naar het perfecte geschenk, deze collectie biedt luxe en comfort in elke hoek van je huis.